Welkom bij Johan Koolen Fietsen, service, verkoop en verhuur Welkom bij Johan Koolen Fietsen
Johan Koolen Fietsen


073 613 9020
info@jkfietsen.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 17:00
Zondag Gesloten

 

 

fietsbanner
fietsbanner

Alleen de allerbeste merken voeren wij. Voor elk type fietser bieden wij een geschikte fiets.

fietsbanner

U kunt onder het genot van een kopje koffie wachten tot uw reparatie klaar is, terwijl onze technici uw fiets maken en u adviseren over onderhoud.

fietsbanner
fietsbanner

Een Brik is een tikje eigenzinnig


Onze fietsen zijn geheel eigen: van ontwerp & design tot verkoop, productie en nazorg. Wij doen alles net een beetje anders. Dat zie en voel je als je op een Brik fietst. Zo is er onder andere geen vervelende, vieze ketting meer. En we zijn er zeker van dat je op je fiets zult opvallen. 

Een Brik is helemaal eigen


Van aandrijving tot zadel. Kleur en accessoires. Bellen en banden. Echt alles is aan te passen. Zo krijg je een fiets die geheel naar je eigen wensen en smaak is gemaakt. Een fiets als geen ander.

Een Brik is stevig én betrouwbaar


Of je je Brikbike gebruikt om dagelijks naar je werk te gaan, of om je kinderen te vervoeren, een fiets moet stevig en betrouwbaar zijn. De toewijding en de eersteklas componenten waarmee onze fietsen zijn gemaakt, garanderen dat. Ook maken we met iedere fiets eerst een testrit voordat we deze naar je versturen. Zo zijn we er zeker van dat elke Brik van uitstekende kwaliteit is. We zijn ervan overtuigd dat onze fietsen een leven lang fietsplezier zullen geven.

Een Brik komt met uitstekende service


Een goede fiets moet gepaard gaan met goede service. Hulp nodig bij het kiezen? Neem gewoon contact op en wij zullen je laten zien wat er allemaal mogelijk is en je door het bestelproces leiden. We bezorgen je fiets rechtstreeks aan de dealer of aan huis of kantoor. En áls naderhand er een keer iets is met je fiets dan lossen we dat gewoon samen op.

En het allerbelangrijkste: Een Brik fietst gewoon lekker!

Zoeken
Prijs
Levertijd
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
Kleur
40 modellen gevonden
Sorteren op: