Welkom bij Johan Koolen Fietsen, service, verkoop en verhuur Welkom bij Johan Koolen Fietsen


073 613 9020
info@jkfietsen.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 17:00
Zondag Gesloten

 

 

fietsbanner
fietsbanner

Alleen de allerbeste merken voeren wij. Voor elk type fietser bieden wij een geschikte fiets.

fietsbanner

U kunt onder het genot van een kopje koffie wachten tot uw reparatie klaar is, terwijl onze technici uw fiets maken en u adviseren over onderhoud.

fietsbanner
fietsbanner

Trek


Bij Trek bikes laten we ons leiden door het avontuur en onze geschiedenis, putten we inspiratie uit de samenleving en genieten we van het rijden in de wijde wereld.

Werelds beste fietsen komen enkel van 's werelds beste fietsenfabrikant. Elke Trek wordt gebouwd om de kwaliteit van jouw rit te verbeteren, en elk model wordt ondersteund door onze traditie van prestaties, duurzaamheid en precisieproductie.

Elektrische fietsen geven je extra pedaalkracht waardoor je meer kunt zien en doen. Trek e-bikes rijden snel en soepel. Ze hebben een voorspelbaar en gemakkelijk te bedienen ondersteuningssysteem en een uitneembare accu met een grote actieradius die eenvoudig thuis kan worden opgeladen.

Stap weer op het zadel

Een tijdje niet gefietst? De soepele, krachtige ondersteuning helpt je om weer te gaan bewegen, lekker buiten te zijn en je zo vrij als een kind te voelen, zoals dat alleen op de fiets kan.

Vlieg heuvels op en zwaar terrein over

Of je nu over verharde wegen of modder rijdt, met het extra vermogen gaat elke klim makkelijker en houd je meer energie over om te genieten.

Zeg maar dag tegen je auto

Maak langere woon-werkritten, neem meer boodschappen mee en zoef soepel door de stad. Ondertussen ben je veel aan het bewegen, krijg je frisse lucht en omzeil je de files!

Ontdek meer mogelijkheden

Toe maar. Neem de lastige route naar huis of verken die weg of trail waarop je nog nooit hebt gefietst. Met e-bikes kun je verder en sneller rijden dan ooit tevoren.