Welkom bij Johan Koolen Fietsen, service, verkoop en verhuur Welkom bij Johan Koolen Fietsen


073 613 9020
info@jkfietsen.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 17:00
Zondag Gesloten

 

 

fietsbanner
fietsbanner

Alleen de allerbeste merken voeren wij. Voor elk type fietser bieden wij een geschikte fiets.

fietsbanner

U kunt onder het genot van een kopje koffie wachten tot uw reparatie klaar is, terwijl onze technici uw fiets maken en u adviseren over onderhoud.

fietsbanner
fietsbanner

J.Guillem


Als anderen linksaf slaan, slaat J.Guillem rechtsaf. Wij worden graag verrast door iets nieuws en voelen ons op ons gemak bij wat anders is. Bij ons staan inspiratie, ambitie en het plezier om onszelf in het zweet te werken hoog in het vaandel. J.Guillem gelooft dat er een speciale plek is waar we allemaal heen kunnen gaan en die voor elk van ons uniek is. Een reis die elk keer weer begint door de mallemolen van het leven achter je te laten en op je fiets te springen. Een plek met maar één wegwijzer...

Ontdek wat, in onze ogen, zo speciaal is aan

TITANIUM


We gebruiken geen enkel ander materiaal voor de frames van onze fietsen. En dat zullen we ook nooit doen. Ontdek wat, in onze ogen, Titanium het perfecte materiaal maakt voor de frames van onze fietsen.

MET ONZE ZIEL EN ZALIGHEID

Wij ontwerpen


We hebben al zo lang met Titanium gewerkt dat het in ons bloed is gaan zitten en deel uitmaakt van ons DNA. Kom meer te weten over onze benadering van ontwerpen.

Zoeken
Prijs
Levertijd
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
1 modellen gevonden
Sorteren op: