Welkom bij Johan Koolen Fietsen, service, verkoop en verhuur Welkom bij Johan Koolen Fietsen


073 613 9020
info@jkfietsen.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 17:00
Zondag Gesloten

 

 

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

Gerust onderweg met Bypoint

We rijden tegenwoordig langere afstanden op de fiets en door de komst van elektrische fietsen is het voor veel mensen (weer) mogelijk om zelfstandig op pad te gaan. Een mooie ontwikkeling, die helaas ook een keerzijde kent. Zo kwamen er in 2021 meer dan 73.000 fietsers op de eerste hulp terecht door een ongeval, waarvan meer dan 50.000 door eenzijdige ongevallen. Schrikbarende cijfers, met vaak een vervelende nasleep.

Krijg je na een ongeluk binnen een uur eerste hulp, dan heb je de grootste kans om goed te herstellen. Een snelle responstijd kan dus van levensbelang zijn. Val jij met de fiets, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Hoe zorg je dat je op tijd de nodige hulp krijgt, op de juiste plek? Met dat in het achterhoofd is Bypoint ontwikkeld.

Valdetectie

Bypoint is een valdetectiesysteem voor de fiets, waarmee je snel hulp kunt krijgen. Voor gebruik registreer je het apparaat online en vul je de contactgegevens in van familieleden, vrienden of andere mensen in jouw directe omgeving. Deze contactpersonen krijgen een sms als jij bent gevallen. Het Bypoint systeem is voorzien van een accu en kan eenvoudig worden vastgeklikt met twee beugeltjes aan de fiets. Ben je gevallen? Dan hoor jij een geluidssignaal en stuurt Bypoint een sms naar jouw eerste contactpersoon.

Via een link in de sms ziet de contactpersoon de coördinaten van jouw locatie en kan diegene de route naar jouw locatie volgen. Ook kan er snel en efficiënt hulp ingeschakeld worden. Is jouw eerste contactpersoon niet in de buurt of wordt het bericht niet gelezen? Dan ontvangt de volgende op de lijst na 30 seconden een sms. Bij loos alarm schakel je Bypoint met een druk op de knop gemakkelijk uit. De personen die al een bericht hebben ontvangen, krijgen dan een nieuwe sms dat er niets aan de hand is.

Bypoint Actief

Het bijzondere aan Bypoint is, dat er geen app of mobiele telefoon nodig is voor gebruik. Hoe kan er dan een sms verzonden worden met jouw exacte locatie? Zul je waarschijnlijk denken. Daarvoor is er een Bypoint Actief licentie nodig, waarmee het apparaat een actieve verbinding heeft en berichten kan versturen vanaf elke locatie in de EU. Met Find My Bypoint krijg je inzicht in de laatste ritten van het systeem.

Het Bypoint valdetectiesysteem past op elke fiets, is snel gemonteerd en eenvoudig te gebruiken. Zo stap jij (weer) gerust op de fiets! Bypoint is verkrijgbaar bij ons voor een adviesprijs van €119,90. Bypoint Actief kost omgerekend €4,99 p/m voor een licentie van 1 jaar, €3,99 p/m voor 2 jaar of €2,99 p/m voor 4 jaar. Je betaalt de gekozen licentie in één keer vooruit voor 1, 2 of 4 jaar, bij aanschaf van Bypoint.

Voor aanschaf en meer informatie over Bypoint kun je bij ons in de winkel terecht!