Welkom bij Johan Koolen Fietsen, service, verkoop en verhuur Welkom bij Johan Koolen Fietsen
Johan Koolen Fietsen


073 613 9020
info@jkfietsen.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 17:00
Zondag Gesloten

 

 

fietsbanner
fietsbanner

Alleen de allerbeste merken voeren wij. Voor elk type fietser bieden wij een geschikte fiets.

fietsbanner

U kunt onder het genot van een kopje koffie wachten tot uw reparatie klaar is, terwijl onze technici uw fiets maken en u adviseren over onderhoud.

fietsbanner
fietsbanner
Ride it all, all the time

idworx


Een fietser met liefde voor fietsen gelooft niet in reclame voor nieuwe gadgets. Die vertrouwt op kennis en gevoel, waarmee fietsen worden gemaakt waarvoor ze bedoeld zijn. Bij idworx maken we daar werk van. Wij bouwen fietsen die een belevenis zijn om op te rijden. Ontstaan uit ervaringen van mountainbikers, wereldfietsers en fietsforensen. En natuurlijk vanuit onszelf, want wij zijn fietsers.

idworx is geen fabriek, maar een atelier dat mooie fietsen bouwt. Sterk, betrouwbaar, onderhoudsarm, zo licht mogelijk, en alle modellen met een eigen belofte. Uw topfiets maken is onze kunst. Op een topfiets rijden is uw feest. U bent uitgenodigd.

idworx – perfecte fietsen, geboren uit passie

 

 • idworx bouwt kwalitatief de beste, meest ontwikkelde fietsen met de allerbeste technische details.
 • Buitengewoon lange, door ons zelf vrijwillig bepaalde garantieperiodes op alle idworx-frames:
  - Titanium Trekking / Adventure / Elektrische frames: 10 jaar
  - Aluminium Trekking / Adventure / Elektrische frame: 6 jaar
  - Titanium MTB / Gravel frames: 7 jaar
  - Aluminium MTB / Gravel frames: 4 jaar
 • Een echt totaalconcept: wij ontwikkelen niet alleen onze frames en vorken zelf, maar ook veel onderdelen, om te voldoen aan de extreem hoge kwaliteitseisen die wij nastreven – alles is perfect op elkaar afgestemd!
 • idworx is de onbetwiste nummer één op het gebied van reis- en trekkingfietsen. Al twintig jaar lang winnen wij ontelbare fietstesten in Duitse en Nederlandse tijdschriften. Het magazine ’Trekking Bike’ houdt onder haar lezers steeds een ’Best Brand’ verkiezing en wij hebben ze tot nu toe allemaal gewonnen.
 • idworx is de pionier wat betreft de doorontwikkeling van trekkingbikes. Wij zijn de bedenkers van het ’zorgeloos fietsen concept’ en de enige fabrikant ter wereld die consequent zijn fietsen een extreem lange levensduur meegeeft en hiervoor eigen onderdelen construeert.
Zoeken
Prijs
Levertijd
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk