Riese en Müller

Als het om snelheid en comfort gaat. Op deze elektrisch ondersteunde fiets kunnen snelheden tot wel 45 km/h gehaald worden.

Onze fietsen

Riese & Müller Charger City Kiox

De Riese & Müller Charger City Kiox 2019 Heren is een ideale combinatie tussen sportief en comfortabel. Deze goed uitgeruste elektrische fiets is jouw beste vriend tijdens dagelijkse ritten (woon-werkverkeer), maar ook bij die ontspannen toertocht in het weekend. Deze fiets heeft een sportieve insteek, maar is voor allerlei ritten te gebruiken, omdat hij zo compleet en comfortabel is uitgerust.

Riese & Müller Cruiser Vario HS

De Riese & Müller Cruiser Vario HS is een zeer stijlvolle speed pedelec, die voorzien is van vele technische hoogstandjes. Neem bijvoorbeeld de traploos schakelende Enviolo 380 naafversnelling, de Bosch Performance middenmotor en de Busch & Müller verlichting. Het belangrijkste is natuurlijk dat deze fiets trapondersteuning geeft tot wel 45 km/u! Sportief, snel, geavanceerd en knap – dat is deze vernieuwde Riese & Müller!

Riese & Müller Supercharger GT Touring HS Kiox

De Riese & Müller Supercharger GT Touring HS is een stoere speed pedelec die ondersteunt tot 45 km/h. Deze mooie fiets is zeer geschikt voor iedereen die dagelijks lange afstanden aflegt. De Supercharger GT Touring HS is het ideale vervangmiddel voor de auto!

Riese en Müller Delite

RM_13

Deze e-bike wil tochten maken. In de bergen. in de stad. Sportief is prioriteit één. Om een optimaal rijgedrag voor elke lichaamslengte te kunnen waarborgen, zijn er drie framehoogtes beschikbaar met 27,5″-wielen. De trapondersteuning tot 300% wordt door de krachtige Bosch Performance aandrijving geleverd.

Riese en Müller DELITE MOUNTAIN

U bent dol op mountainbiken? Dan is de Delite perfect voor u. Elke ambitieuze fietser zal verrast zijn over de ongekende dynamiek van de koppelrijke Bosch Performance CX motor. De motor is samen met de accu en demper zeer laag en centraal gepositioneerd en maakt hierdoor een rijgedrag mogelijk dat u tot nu toe alleen van ongemotoriseerde mountainbikes kent.

Riese en Müller Homage

Het leven in de stad gaat continu door. En de Homage is ervoor gemaakt om heerlijk relaxed op koers te blijven. Dankzij de geperfectioneerde framegeometrie stapt u zo op de fiets. De geoptimaliseerde, geveerde achterbouw zorgt voor een buitengewoon dynamische fietservaring die alleen een e-bike met perfect afgestemde volledige vering kan bieden. Het design van de Homage is met zijn markante lijnvoering en de geïntegreerde accu bijzonder strak

Riese en Müller Multicharger

Wat moet er vandaag worden vervoerd? De twee kleintjes naar de kleuterschool? Morgen dan de wekelijkse boodschappen en in het weekend de complete kampeeruitrusting voor een paar dagen aan zee. De omvangrijke laadruimte doet denken aan een e-cargo-bike – maar de Multicharger is een e-bike met een geoptimaliseerde bagageruimte en een offroad-uitstraling en als GX-model voorzien van een offroad-uitrusting voor ruw terrein.

Riese en Müller Nevo

Lage instap? Dat klinkt op het eerste gezicht niet echt sportief. Maar bij de Nevo geldt precies het tegenovergestelde. De markante vormgeving, royale frameprofielen en scherpe vouwen beloven sportiviteit en vastberadenheid. De plaatsing vooraan aan de onderbuis maakt het niet alleen mogelijk de accu in een handomdraai te verwijderen, maar ondersteunt ook de atletische, heldere vormentaal.

Riese en Müller Roadster City

RM_1

Een fietsklassieker – opnieuw uitgevonden. Gekenmerkt door sierlijke details, ontworpen met het oog op rijplezier en harmonisch ondersteund door de Bosch Active Plus motor.

Riese en Müller Swing

RM_10

Puur genot, dat is wel de beste omschrijving voor de Swing. Het rijgevoel is zo comfortabel dat het doet denken aan een fauteuil voor een gezellig haardvuur – maar dan op wielen, met motor en tegenwind.