Welkom bij Johan Koolen Fietsen, service, verkoop en verhuur Welkom bij Johan Koolen Fietsen


073 613 9020
info@jkfietsen.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 17:00
Zondag Gesloten

 

 

fietsbanner
fietsbanner

Alleen de allerbeste merken voeren wij. Voor elk type fietser bieden wij een geschikte fiets.

fietsbanner

U kunt onder het genot van een kopje koffie wachten tot uw reparatie klaar is, terwijl onze technici uw fiets maken en u adviseren over onderhoud.

fietsbanner
fietsbanner

Over VSF


Toen de eerste fiets van vsf fahrradmanufaktur in 1987 op de Duitse wegen rolde, was de fiets nog maar voor weinig mensen een serieus vervoermiddel. Maar toen al hadden de oprichters van vsf fahrradmanufaktur de visie om met uitsluitend handgemaakte fietsen een bijdrage te leveren aan ons milieu. Met veel aandacht voor detail en een zwak voor stalen frames, richtten zij een fabriek op en richtten zich op handgemaakte premium fietsen - duurzaam, robuust en van bijzonder hoge kwaliteit. 

Klassiek vakmanschap, moderne technologie


Net als vroeger worden de frames voor bijzondere modellen met de hand vervaardigd in een kleine Zuid-Duitse smederij die zich richt op het fijnste traditionele vakmanschap. Wij gebruiken hoogwaardige grondstoffen en merkcomponenten. Milieuvriendelijke productieprocessen, bijvoorbeeld in onze eigen spuiterij voor oplosmiddelvrije poedercoatings, ronden ons profiel als duurzame fietsenfabrikant af.

Focus op productkwaliteit


Uitstekende productkwaliteit is het traditionele speerpunt van vsf fahrradmanufaktur - van het idee via het ontwerp tot de uiteindelijke montage. Dankzij onze 3D-printers kunnen wij al in de ontwikkelingsfase op maat gemaakte onderdelen en frame-elementen ontwikkelen en hun interactie perfect simuleren.

At home on the road


Jaar na jaar trekken avonturiers er op uit om de wereld per fiets te verkennen. Precies daarom werden de modellen van onze expeditieserie TX ontwikkeld - zij staan immers voor de hoogste eisen aan reisgeschiktheid en duurzaamheid. Om dit praktisch te onderbouwen, hebben wij besloten enkele reizigers te ondersteunen bij hun doldwaze avonturen en hen uit te rusten met onze fietsen

Primium mobility


Onze fietsen met stalen frame worden jarenlang gebruikt op de weg, in het dagelijks leven en in de vrije tijd, in weer en wind. Vaak vervangen ze zelfs de auto. Dit leidt tot de hoogste verwachtingen en eisen aan comfort, rijplezier en duurzaamheid, waaraan wij voldoen met een kwaliteitsniveau dat ver boven het gemiddelde ligt.

Zoeken
Prijs
Levertijd
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
1 modellen gevonden
Sorteren op: