Welkom bij Johan Koolen Fietsen, service, verkoop en verhuur Welkom bij Johan Koolen Fietsen


073 613 9020
info@jkfietsen.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 17:00
Zondag Gesloten

 

 

fietsbanner

Alleen de allerbeste merken voeren wij. Voor elk type fietser bieden wij een geschikte fiets.

fietsbanner

U kunt onder het genot van een kopje koffie wachten tot uw reparatie klaar is, terwijl onze technici uw fiets maken en u adviseren over onderhoud.

Service staat bij ons hoog in het vaandel

 

  • Service staat bij ons hoog in het vaandel
  • Deskundigheid van mechanica en van electronica is in onze winkel aanwezig.
  • Al onze gevoerde merken zijn we gecertificeerd. 
  • In de regio kennen we een haal- en brengservice.
  • We hanteren een korte doorlooptijd voor onze reparaties.
  • Voor elke fiets bieden we een oplossing.

Onze merken

Azor
Azor is de beste keuze, omdat je de fiets helemaal zelf kunt samenstellen. Hierdoor krijg je de fiets die speciaal voor jouw gemaakt wordt en betaal je niet voor zaken die je niet wil. Door het gebruik van alleen de beste materialen en onderdelen loopt iedere Azor lekker licht en zijn ze zeer betrouwbaar. Hierdoor heb je nog jarenlang zorgeloos fietsplezier.
Brikbikes
Onze fietsen zijn geheel eigen: van ontwerp & design tot verkoop, productie en nazorg. Wij doen alles net een beetje anders. Dat zie en voel je als je op een Brik fietst. Zo is er onder andere geen vervelende, vieze ketting meer. En we zijn er zeker van dat je op je fiets zult opvallen.
Carqon
Carqon, voor jou en je kinderen. Carqon is er speciaal voor ouders die het beste uit hun gezinsleven willen halen. Onze bakfietsen bieden de kwaliteit, veiligheid en het comfort om onderweg zoveel mogelijk samen te genieten.
Gaastra
Eén rode lijn is door de meer dan honderdjarige familiegeschiedenis te trekken: iedere 'Gaastra'-fiets biedt zijn rijder steeds een maximum aan kwaliteit. Deze traditie zet ook het nieuwste merk GAASTRA door met de FYTS, die daarbovenop vooral door een combinatie van uitgebalanceerde rijeigenschappen met onderhoudsarme techniek en smaakvol design enthousiasme opwekken.
IDWorx
​​​​​​​Een fietser met liefde voor fietsen gelooft niet in reclame voor nieuwe gadgets. Die vertrouwt op kennis en gevoel, waarmee fietsen worden gemaakt waarvoor ze bedoeld zijn. Bij idworx maken we daar werk van. Wij bouwen fietsen die een belevenis zijn om op te rijden. Ontstaan uit ervaringen van mountainbikers, wereldfietsers en fietsforensen. En natuurlijk vanuit onszelf, want wij zijn fietsers.
J Guillem
Als anderen linksaf slaan, slaat J.Guillem rechtsaf. Wij worden graag verrast door iets nieuws en voelen ons op ons gemak bij wat anders is. Bij ons staan inspiratie, ambitie en het plezier om onszelf in het zweet te werken hoog in het vaandel. J.Guillem gelooft dat er een speciale plek is waar we allemaal heen kunnen gaan en die voor elk van ons uniek is. Een reis die elk keer weer begint door de mallemolen van het leven achter je te laten en op je fiets te springen. Een plek met maar één wegwijzer...
Kalkhoff
Kalkhoff ontwerpt betrouwbare elektrische fietsen om je elke dag voor werk en vrije tijd moeiteloos mee te verplaatsen. De wind voelen zonder er tegenin te hoeven trappen. Eenvoudig het verkeer inhalen. Moeiteloos, stressvrij, milieuvriendelijk.
Kona
Bij Kona draait alles om de vrijheid en empowerment van de fiets. We bestaan ​​sinds 1988. We hebben nog steeds dezelfde oprichters. We worden nog steeds ondersteunt door een staf van enthousiaste, actieve, gepassioneerde fietsers. We zijn niet groot en ook niet zo klein. Gewoon een toegewijde groep fietsers die fietsen maakt voor mensen die van fietsen houden, of die liefde nu nieuw is of al lang bestaat.
Riese & Müller
De passie voor fietsen en innovaties samen met ons perfectionisme domineren ons werk. Het resultaat daarvan zijn tot in detail doordachte e-bikes, e-cargo-bikes en vouwfietsen van de hoogste kwaliteit, met de meest innovatieve technologie en een baanbrekend design. Met andere woorden, echt Duits ingenieursschap.
Trek
Werelds beste fietsen komen enkel van 's werelds beste fietsenfabrikant. Elke Trek wordt gebouwd om de kwaliteit van jouw rit te verbeteren, en elk model wordt ondersteund door onze traditie van prestaties, duurzaamheid en precisieproductie. Zoek jouw volgende fiets in ons complete aanbod strakke mountainbikes, snelle racefietsen en stijlvolle stadsfietsen.
Van Raam
Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. Dit zijn individuele- en meerpersoons fietsen voor mensen die niet meer op een gewone fiets kunnen fietsen. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, tandems, duofietsen, rolstoelfietsen, transportfietsen, loophulpen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen.
VSF Fahrradmanufaktur
Toen de eerste fiets van vsf fahrradmanufaktur in 1987 op de Duitse wegen rolde, was de fiets nog maar voor weinig mensen een serieus vervoermiddel. Maar toen al hadden de oprichters van vsf fahrradmanufaktur de visie om met uitsluitend handgemaakte fietsen een bijdrage te leveren aan ons milieu. Met veel aandacht voor detail en een zwak voor stalen frames, richtten zij een fabriek op en richtten zich op handgemaakte premium fietsen - duurzaam, robuust en van bijzonder hoge kwaliteit.