Welkom bij Johan Koolen Fietsen, service, verkoop en verhuur Welkom bij Johan Koolen Fietsen


073 613 9020
info@jkfietsen.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 17:00
Zondag Gesloten

 

 

fietsbanner
fietsbanner

Alleen de allerbeste merken voeren wij. Voor elk type fietser bieden wij een geschikte fiets.

fietsbanner

U kunt onder het genot van een kopje koffie wachten tot uw reparatie klaar is, terwijl onze technici uw fiets maken en u adviseren over onderhoud.

fietsbanner
fietsbanner

De fietsers staan voorop


Sinds 2005 ontwikkelen wij met ons team van toegewijde fietsliefhebbers hoogwaardige en stijlvolle fietsen. We worden gedreven door de motivatie om uw fiets te bouwen om u te helpen uw doelen te bereiken. 

Meer dan alleen een fiets


In de fabriek van Tout Terrain ontwerpen we eerst onze modellen, dan stel jij je je perfecte configuratie voor en uiteindelijk bouwen we je fiets met de hand - speciaal voor jou. En omdat elke rijder anders is, hebben we een hele line-up om uit te kiezen - weg tot trail en alles daartussenin.

Met het silent E-drive-systeem

E-bikes gemaakt in Duitsland


Voor onze e-bikes kiezen we alleen de beste onderdelen: de achtermotor van Neodrives met de bijbehorende duurzame accu. De riem van Carbon Drive die bijna onderhoudsvrij is. Het lichte aluminium frame dat je niet in de steek laat. En natuurlijk de Pinion-transmissie om jarenlang door je versnellingen te schakelen. Gecombineerd vormen deze elementen het Silent E-Drive-systeem. Hiermee kunt u comfortabel, snel en veel zuiniger rijden dan wanneer u met de auto reist. Ideaal voor boodschappen, werk of ontspanning - waar je pad je ook naartoe brengt.

Zoeken
Prijs
Levertijd
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
3 modellen gevonden
Sorteren op: