van Raam

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen, rolstoeltransportfietsen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. Van Raam fietsen zijn ook als elektrische fiets leverbaar.

Onze fietsen

Van Raam Balance

De Balance lage instapfiets een comfortfiets met een lage instap. Bij de Balance fiets kun je altijd met beiden voeten op de grond zonder van het zadel af te gaan.

van Raam City loophulp

De loophulp is geschikt voor mensen die moeite hebben met lopen of problemen krijgen bij lang staan. Je lichaamsgewicht wordt door het zadel van de loophulp gedragen, dit ontlast je beengewrichten.

van Raam Easy Rider driewielfiets

De Easy Rider zitdriewielfiets voor volwassenen. Door het unieke frame is er een lage instap en een stabiele lagere zitpositie.

Van Raam Easy Sport

Een ligdriewielfiets met ergonomische zitting, waarbij de zithoogte en de zithoek instelbaar zijn. Optimale ondersteuning en comfort.

van Raam Fun2Go duofiets

De Fun2Go is een duofiets, een driewieltandem waarbij de gebruikers naast elkaar zitten. Een persoon stuurt, beiden kunnen trappen.

Van Raam Kivo

De Kivo is een kind ouder tandem voor een volwassen persoon die achter zit en een kind dat voor zit. Het kind heeft hiermee een goed zicht op de omgeving.

van Raam Maxi Comfort driewielfiets

Een lage instap driewielfiets. De Maxi Comfort heeft een lage ruime instap en een andere zitpositie.

Van Raam Rolstoelfiets VeloPlus

De VeloPlus rolstoeltransportfiets is ontwikkeld om mensen, die in hun eigen rolstoel blijven zitten, per fiets te vervoeren.

van Raam Twinny tandem

Bij de Twinny tandem is op- en afstappen eenvoudig door de ruime lage instap. Er is meer ruimte tussen het zadel van de voorste persoon en het stuur van de bijrijder.

van RaamOPair rolstoelfiets

Samen fietsen met kinderen of volwassen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen bij wie een transfer makkelijk mogelijk is.