Tout Terrain

Het Duitse merk Tout Terrain maakt mooie stalen fietsen met geïntegreerde zeer sterke (RVS) achterdragers, wat het een mooi geheel maakt. De slankere buizen geven de fiets een tijdloos uiterlijk.

Onze fietsen

Tout Terrain 5th Avenue Xplore

De basis wordt gevormd door een frame vervaardigd uit multi-butted chromoly stalen buizen gemaakt door Dedacciai. De Pinion versnellingsbak, een visionair product van Duitse engineering, is centraal geïntegreerd in het frame. Hierbij hebben wij de speciale gewichts geoptimaliseerde TBA houder ontwikkeld. Deze maakt het  mogelijk om zonder kettingspanner of verplaatsen van de uitval de snaar of ketting te spannen. In combinatie met het stalen frame, deze versnellingsbak, ideaal voor zorgeloos fietsen.

Tout Terrain Amber Road

De Amber Road is een trekking fiets met de typische tout terrein kenmerken plus aanvullende technische details. Het is de perfecte all-round fiets voor degene die liever groot volume 28-inch banden heeft voor dagelijks fietsen of weekend tochten. Veld en onverharde wegen worden leuker om te rijden. Naast de stuur uitslag begrenzer, chromoly voorvork voor schijfremmen, en de excentrische trapas met “VBA” voor het aanpassen van de snaar lijn, maakt de Amber Road gebruik van het 3-in-1 dropout design.

Tout Terrain Amber Road eXpress

Kracht waar het het meest effectief is. Direct op de weg, zonder omwegen. De Go SwissDrive achterwielmotor brengt de aandrijfkracht rechtstreeks over op de weg en biedt krachtige ondersteuning. Pracktisch onhoorbaar. Het mooie ervan: je kunt de Go SwissDrive motor niet horen, met 18 decibel is deze fluisterstil. Rustiger dan een slaapkamer ’s nachts!

Tout Terrain Chiyoda 26

De Chiyoda is onze uitdrukking van een snelle, wendbare en coole stadsfiets. De grote kracht van de Chiyoda’s ligt in het perfecte samenspel van slanke elegantie en de door u te kiezen onderdelen om deze fiets af te maken!. Het fijn gesmeed stalen frame is zeer stabiel en verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u uw eigen stijl en karakter aan de fiets kunt geven!.

Tout Terrain Metropolitan Shopper

De Metropolitan Shopper is perfect voor bijna elke uitdaging in je dagelijks leven en vrije tijd. De talloze mogelijkheden van de voordrager maken uitgebreide shopping trips mogelijk, zondagse uitstapjes met een picknickmand voor het hele gezin of het gebruik als servicewagen voor bedrijven. Zijn dubbele Racktime carrier systeem geeft u maximale flexibiliteit bij het vervoeren van manden, kinderzitjes en andere Racktime-compatibele accessoires. Alles kan worden bevestigd of losgemaakt in slechts een handeling!

Tout Terrain SilkRoad Xplore

Ons exclusieve TBA systeem faciliteert het spannen van de snaar of ketting, wat betekent dat een kettingspanner niet langer nodig is .Met zijn 18 versnellingen,  een breed versnellingsbereik met uitstekende verhoudingen, waardoor het ideaal is voor lange afstand fietsers gecombineerd met het stalen frame op een toerfiets, zorgt ervoor dat dit een ideale combinatie is voor zorgeloos fietsen De centrale opstelling van de versnellingsbak biedt een uitgebalanceerde gewichtsverdeling en daarmee perfecte handling. De lagere roterende massa van het achterwiel biedt meer controle.

Tout Terrain Tanami

De smalle roestvrij stalen bagagedrager van de Tanami is geoptimaliseerd voor touring en heeft bevestigingspunten en geïntegreerde verlichting kabels. Zijn aangepaste geometrie maakt hem zeer geschikt voor lange mensen die een grotere maat nodig hebben. Dit onderscheid de Tanami van wat mogelijk is met 26-inch wielen.

Tout Terrain The City GT

De City bestaat uit een lichtgewicht chromoly frame met Monostay achterzijde, wat het wiel wendbaar en snel maakt. De bagagedrager maakt deel uit van het frame waardoor deze erg sterk en stijf is. Naast hydraulische schijfremmen is de City te voorzien van de Gates snaar aandrijving. Rohloff, Pinion of derailleur, het is allemaal mogelijk!! Dit alles belooft weinig onderhoud en een lange levensduur!

Tout Terrain The City GTS

De City modellen zijn de perfecte openbaar vervoer vervangers, voor degenen die dagelijks en in alle weersomstandigheden woon-werkverkeer gaan maken. Dat kunnen ze niet alleen door hun uiterlijk, maar ook door de kwaliteit van de componenten. De City bestaat uit een lichtgewicht chromoly frame met Monostay achterzijde, wat het wiel wendbaar en snel maakt. De bagagedrager maakt deel uit van het frame waardoor deze erg sterk en stijf is.

Tout Terrain Via Veneto Xpress

De Via Veneto is de Transrapid binnen de Xpress lijn. Hij is zowel mooi als snel, waardoor hij perfect voor tourrijders als frequente rijders is. De klassieke lijnen en de slanke, maar comfortabele 28-inch banden geven u de acceleratie en wendbaarheid die je wil voor elke dag fietsen. De nieuwe Pinion P1 / 9 versnellingsbak Biedt universele toepassing opties met een lage complexiteit.