J.Guillem

Jan-Willem heeft na 5 jaar pauze het bouwen van Titanium Bikes weer opgepakt met een schitterend resultaat. Zowel op race gravel en atb is er een super aanbod .

Onze fietsen

J Guillem Atalaya Gravel

Atalaya-Gravel

De Atalaya is net zo mooi om te rijden als om te aanschouwen. Maar het trekt ook uiterlijk aan omdat het is gebouwd om het bedrijf te doen. Net als zijn stablemate, kun je hem overal mee naar toe nemen en er alles mee doen. Het grote verschil is dat je meer tijd krijgt om het te bewonderen, omdat je minder tijd nodig hebt om het schoon te maken.

J Guillem Formentor

De Formentor combineert aerodynamisch geoptimaliseerde, Hydroform buizen met een frame met een agressieve racegeometrie, wat een puur voor het racen gemaakte machine zonder enig compromis oplevert, die elke joule energie omzet in kinetische bewegingen zonder enig verlies. Kies Formentor om je racefiets mee op te bouwen en kracht, precisie en balans staan je ter beschikking.

J Guillem Formentor Disc

https://www.johankoolenfietsen.nl/wp-content/uploads/2016/10/Formentor-bike-2018-300x219.jpg

Als u op zoek bent naar een fiets om snel omhoog, bergafwaarts, rond de hoeken en vooral op het rechte stuk te gaan, moet u deze om het Formentor-frame heen baseren. Een triumpf van functie en vorm, het is net zo krachtig om te rijden als het mooi is om naar te kijken.

J Guillem Major

J Guillem Major Ultegra 1

Voor de liefhebber van het rijden op de openbare weg die geniet van de sensatie van het hard rijden is de Major – uitgesproken als “My-awe” – een geweldig ros op het rechte stuk, daar waar het smal is en in bochten. Het stijve, lichte en duurzaam frame past bij een agressieve rijstijl dus het is ideaal voor de opstap naar racen in verenigingsverband of voor solovluchten in een race tegen de klok.

J Guillem Orient Disc

J Guillem Orient Ultegra Disc 1

De Orient is ontworpen voor het pure plezier van het rijden op de open weg, terwijl je de zekerheid hebt dat je een machine hebt die met welke uitdaging dan ook die je er op loslaat om kan gaan. Met de stijve, lichte en duurzame buizen die het handelsmerk van J.Guillem zijn, in meer ontspannen hoeken, is het de basis voor fiets die alles is wat je wil dat hij is.

J Guillem Tomir

J Guillem Tomir 1

Aan het einde van de (koude, natte, modderige) dag is alles wat telt hoe goed hebben jij en je fiets het gedaan? De Tomir laat je nooit in de steek en, met zijn ingebouwde efficiënt ontwerp, zorgt hij er misschien wel voor dat je nog verder komt. Plus, als je hem wast, komt altijd dat speciale moment wanneer het vuil eraf is en je er weer stapelverliefd op wordt.