Uitnodiging Lezing Gerrit Gaastra

Al enige tijd zijn wij als winkel, dealer van het prachtige fietsmerk Idworx en zoals velen van jullie weten, geeft Gerrit Gaastra presentaties door heel het land om zijn passie en motivatie m.b.t. zijn fietsmerk toe te lichten!

Wij, als dealer, verstrekken natuurlijk veel informatie over dit mooie fietsmerk! Maar zo enthousiast als Gerrit vertelt over de bijzondere technieken en innovaties die hij in zijn producten toepast, is het natuurlijk speciaal om dit van hem zelf te horen.

Wat u deze avond kunt verwachten is een presentatie waar Gerrit uitleg geeft en dieper ingaat over waarom nou juist zijn fietsen zo bijzonder en duurzaam zijn.

En er is zeker weer wat nieuws te vertellen over de Granonde Travel/Gravel en Sport en de Rohler BLT. Daarnaast is er ook nog wat nieuws te vertellen over Opinion-E met Neodrives motor.

Via deze weg nodigen wij u uit op woensdag 17 april 2019 bij Johan Koolen Fietsen, voor deze presentatie, natuurlijk met een hapje en drankje!

Om alles goed te laten verlopen, willen wij weten of u deze avond aanwezig bent. En als u iemand meeneemt ook graag de contactgegevens van deze persoon te mailen naar info@jkfietsen.nl

Let op: Er is plaats voor 50 personen, dus meld je op tijd aan.

Ontvangst: 19.30 uur
Begin lezing: 20.00 uur

MELD JE HIER GRATIS AAN!