Trek

In 1976 begonnen twee visionairs in een schuur in het zuiden van Wisconsin met het bouwen van de beste fietsen ter wereld. Ze koesterden het vakmanschap waarbij elke gebouwde fiets er eentje was om trots op te zijn. Natuurlijk zijn we nu veel groter dan destijds, maar elke Trek fiets die we maken reflecteert nog steeds dezelfde basisprincipes van destijds.

Onze fietsen

Trek Émonda SL 7 Disc

 

trek3

De Emonda SL 7 Disc heeft alle voordelen van een ultralichte carbon racefiets, inclusief de pluspunten van een betrouwbaar elektronisch schakelsysteem en de weersonafhankelijke remkracht van hydraulische schijfremmen.

Trek Fuel EX 8 Plus

trek2

De Fuel EX 8 Plus is een veelzijdige full suspension mountainbike
met lekker dikke plus-size banden voor oneindige tractie.
Deze fiets heeft een perfecte balans tussen prijs en prestaties.

Trek Madone 9.0

 

trek4

De Madone 9.0 heeft dezelfde geavanceerde aerodynamische prestatiemogelijkkeden en allround rijkwaliteiten als de andere Madone racefietsen, maar hij is scherper geprijsd door montage van een standaard stuurpen en aerostuur-constructie voor een breder verstelbereik.

Trek Procaliber 9.8 SL

 

2078600_2018_A_1_Procaliber_98_SL
De Procaliber 9.8 SL is een prestatiegerichte hardtail mountainbike voor XC-racers en ambitieuze bikers. Hij heeft een ultralichtgewicht SL OCLV Mountain Carbon frame met soepele IsoSpeed-technologie plus een hele serie onderdelen op topniveau,

Trek T500

 

trek5

Onze sportieve, lichtgewicht en veelzijdige T-Series Trekking bikes zijn voorzien van interne kabelgeleiding en andere verbeteringen die afkomstig zijn van onze high-performance sportfietsen.

Trek X500

 

trek6

De avontuurlijke X-series fietsen van Trek zien voorzien van een slank, fraai afgewerkt frameontwerp en bieden zowel een sportief als comfortabel rijgedrag. Geïntegreerde kabelvoering en de door Trek gepatenteerde DuoTrap S-integratie voegt innerlijke schoonheid toe aan het toch al fraaie uiterlijk van de X-series.