Riese en Müller

Als het om snelheid en comfort gaat. Op deze elektrisch ondersteunde fiets kunnen snelheden tot wel 45 km/h gehaald worden.

Onze fietsen

Riese en Müller Charger

RM_16

De Charger-modellen lijken wel een in aluminium gegoten sixpack. Een uitgekiende geometrie en 29″- resp. 27,5″-wielen garanderen een optimaal rijcomfort. De hoger liggende achtervork maakt varianten met een duurzame en onderhoudsarme riemaandrijving mogelijk.

Riese en Müller Cruiser City

RM_2

De elegante kleurencombinatie in retrolook met zwart frame, glanzend verchroomde kettingbeschermer en bruine handvatten, banden en zadel maken van deze fiets een echte blikvanger.

Riese en Müller Delite

RM_13

Deze e-bike wil tochten maken. In de bergen. in de stad. Sportief is prioriteit één. Om een optimaal rijgedrag voor elke lichaamslengte te kunnen waarborgen, zijn er drie framehoogtes beschikbaar met 27,5″-wielen. De trapondersteuning tot 300% wordt door de krachtige Bosch Performance aandrijving geleverd.

Riese en Müller Nevo

RM_7

Het design van de Nevo is geënt op het uiterlijk van motorfietsen. De plaats van de accu en de hoger liggende achtervork verlenen hem een zeer sportieve uitstraling. De achtervork maakt bovendien een variant met een duurzame en onderhoudsarme carbon-riemaandrijving mogelijk.

Riese en Müller Roadster City

RM_1

Een fietsklassieker – opnieuw uitgevonden. Gekenmerkt door sierlijke details, ontworpen met het oog op rijplezier en harmonisch ondersteund door de Bosch Active Plus motor.

Riese en Müller Swing

RM_10

Puur genot, dat is wel de beste omschrijving voor de Swing. Het rijgevoel is zo comfortabel dat het doet denken aan een fauteuil voor een gezellig haardvuur – maar dan op wielen, met motor en tegenwind.