Kona

De niet te onderscheiden fiets Kona. Kona is een merk waar wij al heel lang weg van zijn. Het is 1 van die merken die je als grondlegger van het mountainbiken kan zien met eigenwijze fietsen. Bij Kona gaat het om het plezier, de vrijheid en de mogelijkheden die een fiets je kan geven. Kona bestaat sinds 1988 en is nog altijd eigenaar van de oprichters. Kona maakt fietsen voor mensen met liefde voor fietsen.

Onze fietsen

Kona Big Honzo MTB Hardtail Zwart

 

Onze Honzo-lijn was al razend populaire voordat we de grote Honzo introduceerden, en nu is er nog een andere smaak om van te genieten. Met de toevoeging van tractie-gelukkig en gladde-paardrijden 27,5 + wielen, de grote Honzo is een vertrouwenwekkend singletrack shredder.

Kona Libre Cyclocross Violet

De Kona Libre is het resultaat van jarenlange dromen over de ultieme carbon fiets. Het is deels racen, deels berg en zeer taai. Een Shimano Ultegra 2 x 11 en biedt maximale bereik, terwijl de WTB 650B tubeless ready wielen voldoende ruimte voor uw favoriete banden bieden. De nieuwe Touring van Kona Verso Carbon vork is een van de paar carbon voorvork op de markt die meerdere montage-opties voor spatborden en bagagedrager biedt.

Kona Operator Full Suspension Mountainbike Blauw

Altijd geweest de Kona Operator downhill fiets van een top-klasse. Je zult kennismaken met trouwe fans van de Kona Downhillbike in alle fiets parken van de wereld. Na een langere testfase, is de exploitant nu consequent ingesteld op 27.5 inch wielen en de geometrie dienovereenkomstig aangepast. Met een zeer korte staart voor een 27.5″ downhill-fiets en uiterst robuuste lagers, de exploitant nog steeds blijkt te zijn een speelse raket in het fietspark en voelt zich thuis op de steile en technische paden van de Pacific Northwest-regio.

Kona PROCESS 153 CR/DL 29

De 2019 Kona Satori DL in de basisversie kreeg een RockShox Revelation RC Solo Air 140 mm verende voorvork. Hij beweegt zich voor op de lichte en zeer stabiele WTB STP i29 wielen met brede tubeless velgen en robuuste Maxxis-banden.

Kona Sutra Toerfiets Groen

 

De Kona Sutra is een klassieker touring fiets met alle functies die u nodig heeft voor uw droom-tour. De Shimano Deore versnellingspook wordt aangevuld met TRP Spyre C schijfremmen en Schwalbe Marathon Mondial banden. Het stalen frame is uitgerust met een Brooks remklauw, kurk stuur tape, Barcon gear hefbomen en goede werking 700c wielen. Of het nu het weekend in het land of de zomer op de weg, is de Sutra uw ticket naar vrijheid.

Kona Wo MTB Hardtail Petrol

 

De belofte van de Kona WO Fatbike is duidelijk – krijgen overal, overal te krijgen! De extra brede Fatbike banden zijn verantwoordelijk voor dit. 4.8 inch brede banden, rideable met aanzienlijk minder dan 1 bar druk geven een gevoel van echte monster truck op de trail, waardoor in de meeste gevallen een opschorting niet onnodig.