Kona

De niet te onderscheiden fiets Kona. Kona is een merk waar wij al heel lang weg van zijn. Het is 1 van die merken die je als grondlegger van het mountainbiken kan zien met eigenwijze fietsen. Bij Kona gaat het om het plezier, de vrijheid en de mogelijkheden die een fiets je kan geven. Kona bestaat sinds 1988 en is nog altijd eigenaar van de oprichters. Kona maakt fietsen voor mensen met liefde voor fietsen.

Onze fietsen

Kona honzo AL

honzo_al

De 29’er die niet meteen voelt als een 29’er, de betrouwbare vriend die altijd in is voor een feestje. Met een 120mm RockShox Recon voorvoork, RafeFace Aeffest cranck, Shimano Deore en Maxxis Ardent banden, is de Honzo AL altijd klaar voor verse trails.

Kona Kahuna

kona kahuna 1

 

De Kona Kahuna is een hardtail aluminium 29’er XC mountainbike. De Kona Kahuna is de ideale fiets voor mensen die willen overstappen van een recreationele mountainbike naar een mountainbike die echt snelheid kan bieden.

Kona Precept 130

kona precept 1

Deze fiets is speciaal gemaakt voor mountainbikers die willen overstappen op voor- en achtervering om trails verder te verkennen. De Precept 130 heeft een comfortabel frame waarmee je veel plezier op licht tot zeer oneven en technisch terrein zult hebben.

Kona Roadhouse

kona roadhouse 1

Ongekend highlight is het 100% stalen Reynolds 853 frame met tapered balhoofdbuis. Stijf, licht en comfortabel.Een geweldige eyecatcher met een uniek klassiek frame maar dan met de modernste technieken.

Kona Super Jake

 

super_jake

De Kona Super Jake  is gemaakt voor veldwedstrijden en snelle ritten door de modder. De fiets voelt zich verder ook thuis op langere parcoursen, tijdens korte ritten naar werk of ontdekkingstochten langs provinciale wegen.

Kona Sutra LTD

 

sutra_ltd

De Kona Sutra heeft een doordacht en licht stalen chromoly frame ontworpen om zowel comfort als prestaties te leveren voor vele duizenden kilometers. De Kona Sutra heeft een levenslange garantie op het frame.