Kalkhoff

Kalkhoff is de leider in premium elektronische fietsen met ongeëvenaarde technologie en prestatievermogen.

Onze fietsen

Kalkhoff Berleen 5.G Advance

De Kalkhoff Berleen 5.G Advance is een stijlvolle e-bike met een geïntegreerde accu. De fiets is voorzien van een Groove Go accu met 250 Wh, die eenvoudig te verwijderen is door de handige kliksluiting. De fiets is afgemonteerd met een Shimano Tiagra groepset, waardoor je op prima schakelprestaties kan rekenen. Dankzij de hydraulische schijfremmen beschik je altijd over voldoende remvermogen, ook in natte weersomstandigheden. Dus als je een stijlvolle fiets voor in de stad met elektrische ondersteuning zoekt, is dit een goede optie.

Kalkhoff Endeavour 5.B Advance

De Endeavour 5.B Advance is uitgerust op een Advance specificatieniveau, wat inhoudt dat er gebruik is gemaakt van een Shimano SLX versnellingsgroep met hydraulische schijfremmen en een Suntour NEX geveerde voorvork. Dit zorgt voor goede schakelprestaties en een bereik van in totaal 10 versnellingen. Daarnaast is deze fiets voorzien van een Bosch Performance Line CX middenmotor en een 500Wh accu. Dit alles zorgt ervoor dat dit een zeer complete fiets is waar je de komende jaren enorm veel plezier mee kunt beleven. Dit model is verkrijgbaar in 3 verschillende kleurstellingen en framevarianten.

Kalkhoff Endeavour 5.I Advance

De Endeavour Advance heeft een impulse midden motor en een geïntegreerde Impulse Evo Li-ion met 500 wattuur. Daarnaast heeft deze uitvoering van de Endeavour een verstelbare stuurpen met geïntegreerde kabels. Met deze verstelbare stuurpen kan je gemakkelijk je zithouding aanpassen voor sportief gebruik of als je lekker wil touren. De fiets is afgemonteerd met 10 Shimano SLX versnellingen.

Kalkhoff Endeavour 5.I Move 418 WH


Deze prachtige elektrische fiets van Kalkhoff is gemaakt om te toeren. Het frame van de Kalkhoff Endeavour Move is daarom aerodynamisch gebouwd. Met een betrouwbare Impulse Evo motor van 11,1AH (418 watt) krijg je een duwtje in de rug. waar nodig. Door de verende voorvork biedt deze fiets meer comfort. De Shimano hydraulische schijfremmen zorgen voor een krachtige remweg en geven je optimale controle over de fiets.

Kalkhoff Entice 5.B Move

Vrijheid in alle opzichten. Deze Kalhoff Entice Move brengt jou overal naar toe. Offroad, asfalt, bergen, het kan allemaal. Dankzij de krachtige Bosch Performance motor vlam jij door elk terrrein en met de 500Wh accu verwerkt in het frame kun je dit ook nog eens lang volhouden.

Kalkhoff Image 5.B XXL

De Kalkhoff Image 5.B XXL is een sterke e-bike verkrijgbaar in meerdere kleuren. Deze fiets is gemaakt van zeer sterk aluminium, waardoor hij erg betrouwbaar is. Hij is dan ook geschikt voor rijders met een gewicht tot 170 kg. De wielen hebben een dubbel gebuste hollekamervelg en versterkte spaken, waardoor ze nog sterker zijn. De fiets heeft een Bosch Active Plus Line motor met een accu met 500Wh. Deze accu heeft een maximale actieradius van 150 kilometer. De Image 5.B XXL is verder voorzien van hydraulische schijfremmen, waardoor je altijd kan rekenen op voldoende remvermogen, ook in natte weersomstandigheden. Let op: van de rode variant hebben we nog geen afbeelding, maar we voeren dit model