Cortina

Cortina fietsen zijn hip en trendy en passen altijd bij jouw persoonlijke smaak. Of je nu een transportfiets, moederfiets of stadsfiets zoekt, Cortina heeft het.

Onze fietsen

Cortina Blau

cortina 6

 

Ontdek het minimalistische design van de Cortina Blau Black Matt. Speciaal ontworpen voor gebruik in de stad. Een stoer frame gecombineerd met technische snufjes, zoals bijvoorbeeld een supersterke Continental Drive System (CDS) Eco die nauwelijks onderhoud nodig heeft en bovendien vier keer langer meegaat.

Cortina E-U4 Transport

 

cortina4

 

De E-U4 Transport is dé elektrische transportfiets en een echte musthave die je nog makkelijker naar school, werk en die afspraak met vrienden in de stad brengt.

Cortina Milo

cortina2

De Cortina Milo is een fiets om blij van te worden! Heerlijke frisse kleuren en een hippe afwerking zoals de opvallende jasbeschermers.

Cortina Mozzo

cortina 2

Met de komst van model Mozzo in stijlgroep Metropole bewijst Cortina haar innovatieve vermogen en durf om ook nieuwe richtingen in te slaan. De Cortina Mozzo is een clean en light bike. Voorzien van beltdrive en USB-aansluiting in de stuurpen

Cortina Speed

cortina3

Op zoek naar een lichtgewicht commuter bike voor je dagelijkse rit naar school of werk? Dan is de Cortina Speed een match voor jou!

Cortina U4 Transport Damesfiets

cortina1

Een all-time favourite, de Cortina Jet Black Matt. Brengt je zonder enige moeite elke dag overal naar toe! School, werk of naar je vrienden, het kan allemaal.